Selecteer een pagina

ONTMOET ONZE MENSEN

Jan Simons

Jan Simons

Bestuurlijke expertise. In de afgelopen 11 jaar gemeentesecretaris en daarvoor een geruime periode directeur binnen het sociaal domein. Daarnaast meer dan 20 jaar les gegeven bij de Bestuursacademie Nederland als docent sociaal domein. Kent werkelijk iedere problematiek binnen het sociaal domein en heeft daarnaast een perfecte radar voor politieke gevoeligheid.

HGO

Han Gootzen

Een sterke netwerker met visie. Eindverantwoordelijk voor marketing en communicatie van L+T, Civility en Pinkroccade en daarmee zeer sterk betrokken bij de informatisering van de lokale overheid. Daarna werkte hij decennia als strategisch communicatie adviseur voor gemeenten, provincies, waterschappen en de sociale werk-voorzieningen.

Ronald van Grunsven

Ronald van Grunsven

IT specialist met een brede oriƫntatie vanuit een bedrijfskundige achtergrond. Via verschillende gespecialiseerde eigen bedrijven worden klanten als PWC, CBS, Visma, AcconAVM, KPN, CPMV etc. ondersteund. In de financiƫle sector vooral met online en mobile toepassingen voor online samenwerken, digitale identiteit en XBRL en in de technologische sector met Internet of Things.

Neem contact op

10 + 5 =

Klaar om te beginnen?

Neem zelf contact met ons op of laat je gegevens achter zodat wij je op een geschikt moment kunnen benaderen.